"Lappilaista osaamista ja apua jo vuodesta 2003"

Liha- ja kalasavustamo Lohiapaja on perheyritys aivan Napapiirin tuntumassa, vain 24 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta. Voit tuoda meille itse pyytämäsi tai kasvattamasi lihat sekä kalat, me annamme niille viimeisen silauksen lappilaista laatua ja hyvää makua. Tuotteet-osiostamme löydät erilaisia valmistus- ja käsittelytapoja, joihin voimme käyttää sinun raaka-aineitasi. Voit käydä myös ostamassa valmistamiamme poro-, hirvi- ja kalatuotteita sekä erilaisia paikallisia marjatuotteita tehtaanmyymälästä Vikajärveltä. Toimitamme tuotteita Rovaniemelle myös hyvin varusteltuihin päivittäistavarakauppoihin sekä jälleenmyyjille. Olette lämpimästi tervetulleita meille!

 

-Riskilät, Lohiapaja

 
 
Meille on ehdottoman tärkeää, että asiakas saa takaisin juuri ne lihat ja kalat, mitkä hän on meille tuonutkin. Tällaista toimintaa näkee harmillisen vähän tänä päivänä.
— Mikko Riskilä

Tästä pääset aukioloaikoihin

 
Kiitos taas kerran hyvistä hirven kylmäsavuista. Eipä tarvinnut tälläkään kertaa pettyä laatuun.
— Anne, Rovaniemi
CF023898_highres2.jpg

Tästä linkistä näet minkälaisia tuotteita voimme lihoistasi ja kaloistasi valmistaa!

Jälleen kerran sain herkutella, graavi-, kylmäsavu ja lämminsavulohella, sekä mätiä vielä siinä, niin oli lomaherkut taattu. KIITOS, kun ostaa Lohiapajan kaloja, ei tule mielipahoja.
— Monna, Helsinki
8330.jpg