Perheyritys Lohiapaja on ympäri vuoden toimiva liha- ja kalasavustamo Vikajärvellä, noin 24 kilometriä Rovaniemeltä pohjoiseen. Tällä hetkellä yrityksemme työllistää 5 henkilöä ympäri vuoden, mutta sesonkina hieman enemmän. Olemme jalostaneet asiakkaidemme tuomat lihat ja kalat jo vuodesta 2003. Myymälästämme voit ostaa meidän ja muiden paikallisten tuottajien valmistamia tuotteita. 

 

 

LIHAA METSÄSTÄJILLE SEKÄ KULUTTAJILLE                                                                

Jalostamme asiakkaiden toimittamia lihoja ja kaloja ympäri vuoden ja otamme vastaan lähes kaikenlaista lihaa aina hirvestä ja porosta, nautaan ja sikaan. Teemme myös käsittelyjä, eli leikkaamme ja pakkaamme lihat ja kalat haluamaasi muotoon. 

Toimitamme valmistamiamme tuotteita paikallisiin, hyvin varusteltuihin päivittäistavarakauppoihin ja jälleenmyyjille. Tutustu tuotteisiimme Tuotteet-osiossa.

Lohiapajan tehtaan yhteydestä on tehtaanmyymälämme, jonka valikoimasta löydät erilaisia riista- ja kalatuotteita, aina kylmäsavupaisteista grillimakkaroihin.

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita meille!

 

Hyvä, parempi, Poro!

Poronlihassa maistuu puhdas karu pohjoinen. Poronliha on yksi harvoista lihoista, joka on peräisin vapaana kasvaneesta eläimestä. Poronliha on aitoa luonnonlihaa.
— Pekka Riskilä
8345.jpg

Lapin omaa kultaa

Lihanjalostus on eräänlainen taiteenlaji. Lihan pitää näyttää hyvältä, sen pitää tuoksua hyvältä, sen pitää herättää mieltymystä ja kaiken tämän lisäksi maistua hyvältä.
— Mikko Riskilä
8373.jpg